Test nou - depistarea și prevenția bolilor la arterele periferice

Citit 8607 ori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Am investit pentru o mai buna îngrijire
Luna aceasta am completat sistemul de îngrijire al pacienților diabetici și cardiaci cu un aparat performant de indice glezna - brat. Ce iti arată ?
Testul se folosește pentru depistarea și prevenția bolii arterelor periferice .


Boala apare atunci când arterele se îngustează și sângele nu ajunge la membrele inferioare . Boala cauzează dureri la nivelul picioarelor in timpul mersuluu și este un indiciu pentru prevenția atacului de cord și a stopului cardiac .
Aparatul face un studiu comparativ între presiunea arterială a mâinilor cu cea a picioarelor . Un index scăzut arată ca arterele piciorului sunt blocate .
Depinzând de rezultat ,medicul poate recomanda : schimbarea stilului de viața ( preventii) medicații sau soluții chirurgicale ( tratament )
Cine are nevoie de testare ?
Fumătorii
Pacienții cu Diabet
Pacienții cu hipertensiune
Pacienții cu hipercolesterolemie
Pacienții cu arterioscleroză in alte parti ale organismului .
Cât costa ?
Speram ca in noul contract sa putem deconta testul prin casa de asigurare pentru diabet și Nutriție însă pana atunci testul, rezultatul si interpretarea costa 50 RON in privat .

Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2019 23:08
Clinica Medicala Persepolis

Clinica de pediatrie Persepolis - pediatrie, cardiologie, ecografie, diabet si nutritie, kinetoterapie, chirurgie pediatrica, ortopedie pediatrica, orl, psihologie, medicina de familie, analize. Bucuresti, sector 3

Website www.clinicamedicalapersepolis.ro

Media

MESI ABPI MD https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QPx36elS_GQ
Mai multe din această categorie: Masuri Covid 19 »